سلام آقای سلیمانی، وقتتون بخیر باشه. خیلی خوشحالم که بعد از 13 سال تلاش در یک مسیر، فرصتی براتون پیش اومده که به دنبال علاقه خودتون برید. اینکه بعد از این همه مدت بتونید به فکر خودتون و رویاهاتون باشید، واقعا جای تحسین داره.
با توجه به صحبتهایی که کردید، چند نکته به نظرم میرسه که میتونیم روشون بیشتر صحبت کنیم:
- وضعیت فعلی کارگاه:
- قبل از هر چیز، باید یه ارزیابی دقیق از وضعیت فعلی کارگاهتون داشته باشید. آیا کارگاه سودده هست؟ آیا امکان اجاره دادن یا فروش اون وجود داره؟ اگر سودده هست، آیا میتونید بخشی از کارها رو به دیگران بسپرید و خودتون وقت بیشتری برای علایقتون بذارید؟ این بررسی به شما کمک میکنه تا تصمیم بهتری در مورد کارگاهتون بگیرید.
- علایق و مهارتها:
- شما به کارهای دست راست بودن، کارپردازی خصوصی و بنگاههای معاملاتی (بازرگانی و ملکی) علاقه دارید. این نشون میده که شما از تعامل با افراد، انجام امور اجرایی و مذاکره لذت میبرید.
- به این فکر کنید که چه مهارتهایی در طول این 13 سال در تابلوسازی به دست آوردید که میتونه در این زمینهها به شما کمک کنه. به عنوان مثال، مدیریت پروژه، مذاکره با مشتریان، حل مسائل فنی و …
- مسیرهای پیش رو:
- کارپرداز خصوصی: این گزینه میتونه یه شروع خوب باشه. میتونید با افراد باتجربه در این زمینه صحبت کنید، دورههای آموزشی مرتبط رو بگذرونید و به دنبال فرصتهای کارآموزی یا پروژههای کوچک بگردید.
- بنگاه معاملات ملکی: این حوزه نیاز به دانش و مهارتهای خاص خودش داره. میتونید در دورههای آموزشی املاک شرکت کنید، با مشاوران املاک باتجربه صحبت کنید و سعی کنید در یک بنگاه املاک معتبر مشغول به کار بشید تا هم تجربه کسب کنید و هم آموزش ببینید.
- بازرگانی: این حوزه بسیار گسترده است. برای شروع، بهتره یه حوزه خاص رو انتخاب کنید (مثلا بازرگانی داخلی یا خارجی، کالای خاص) و در اون زمینه تحقیق کنید و آموزش ببینید. میتونید با شرکتهای بازرگانی تماس بگیرید و از اونها در مورد فرصتهای شغلی و نحوه ورود به این حوزه سوال کنید.
- تصمیمگیری:
- با توجه به بررسیها و تحقیقاتی که انجام دادید، یه لیست از مزایا و معایب هر کدوم از مسیرها تهیه کنید.
- با افراد متخصص و باتجربه در هر کدوم از این حوزهها مشورت کنید.
- به این فکر کنید که کدوم مسیر با شخصیت، اهداف و ارزشهای شما سازگارتره.
- اقدام:
- بعد از تصمیمگیری، یه برنامه عملیاتی برای رسیدن به هدفتون تهیه کنید. این برنامه باید شامل مراحل مشخص، زمانبندی و منابع مورد نیاز باشه.
- شروع کنید! ممکنه در ابتدا با چالشهایی روبرو بشید، اما مهم اینه که ناامید نشید و به تلاشتون ادامه بدید.
چند پیشنهاد مشخص:
- مشاوره شغلی: میتونید با یه مشاور شغلی متخصص صحبت کنید تا به شما در شناسایی نقاط قوت و ضعف، انتخاب مسیر شغلی مناسب و تهیه برنامه عملیاتی کمک کنه.
- شبکهسازی: با افراد فعال در حوزههای مورد علاقهتون ارتباط برقرار کنید. در رویدادهای مرتبط شرکت کنید، به گروههای آنلاین بپیوندید و با افراد متخصص در این زمینهها صحبت کنید.
- آموزش: در دورههای آموزشی مرتبط با حوزههای مورد علاقهتون شرکت کنید. این دورهها به شما کمک میکنن تا دانش و مهارتهای لازم رو کسب کنید و با افراد فعال در این حوزهها آشنا بشید.
امیدوارم این توضیحات براتون مفید باشه. اگه سوال دیگهای داشتید، خوشحال میشم کمکتون کنم.