شغل آینده


تهران
39 سال
لیسانس
حقوق
متن پرسش 1404/02/09
سلام
من 39 سالمه . متاهل هستم . دارای دو رزند 3 و 7 ساله.
مدرک تحصیلی م لیسانس حقوقِ.
12 ساله که توی شرکت خصوصی کار می کنم . حقوقم هم بد نیست .
سه سال پیش به دلیل اشتباهاتی که خودم داشتم و یه سری اتفاقات دیگه از نظر حایگاه شغلی تنزل پیدا کردم والان بعنوان نیروی حراست بصورت شیفتی کار می کنم .
هم از لحاظ روحی و فکری وضعیتم خووب نیست هم به دلیل شب بیداری سیستم بدنی بهم ریخته و هم فرزندانم علی الخصوص چون دختر هم هستن به دلیل نبودن من شب ها اذیت میشن. هم خانومم از این شغلم راضی نیست ضمنا خودش هم حقوق خونده .
تو این سه سال خیلی با خودم کلنجار رفتم که از شغلم بیام بیرون . همچنین چند بار تصمیم گرفتم آزمون وکالت بدم ولی خستگی کار نایی برام نمیزاره بمونه .
با همه توضیحات فوق . جدیدا یه منبع درامدی درست کردم و اجاره ای از یه مغازه هر ماه به حسابم واریز میشه که هزینه های زندگیمو تقریبا مرتفع می کنه .

حالا تصمیم دارم برم به مدیرعامل بگم که حکم اخراجمو بزنه ( البته ایشان در این موارد مساعدت می کنه ) و با توجه به سابقه کارم به مدت 26 ماه میتونم در حدود 70 درصد حقوقمو از بیمه دریافت کنم و با اون اجاره ای که میگیرم از نظر درامد تا حدودی خیالم راحته .

و بعدش با شرکت در کلاسهای حقوقی بصورتی که هر روز 8 صبح تا 3 سر کلاس باشم و با جدیت درس بخونم و هر طور شده وکالت قبول بشم .

حالا کمکم کنید که این لحظات آخر جدایی از شغل آیا تصمیم خوبیه و درسته ؟
ثانیا یکم استرس دارم یکم تردید یکم ته دلم قرص نیست چ کنم؟



پاسخ مشاور 1404/02/09

با توجه به تمام مواردی که گفتید، به نظر میرسه که تصمیم شما برای ترک شغل فعلی و تمرکز بر وکالت، یک تصمیم شجاعانه و در عین حال منطقی باشه. اجازه بدید دلایل موافقتم با این تصمیم رو براتون توضیح بدم و بعد هم به نگرانی‌ها و استرس‌هاتون بپردازیم:

چرا این تصمیم به نظر درست میاد:


  • وضعیت نامناسب شغلی فعلی: شما از نظر روحی، جسمی و خانوادگی تحت فشار هستید. این فشارها به مرور زمان میتونن تاثیرات منفی عمیقی روی سلامت و کیفیت زندگیتون بذارن. شغلی که بهتون انگیزه و رضایت نده، در نهایت فرسودگی شغلی رو به همراه داره.

  • فرصت استفاده از بیمه بیکاری: این یک فرصت طلایی هست که میتونه به شما کمک کنه تا بدون دغدغه مالی زیاد، روی درس خوندن و آمادگی برای آزمون وکالت تمرکز کنید.

  • درآمد اجاره‌ای: وجود یک منبع درآمد ثابت، خیال شما رو از بابت تامین هزینه‌های زندگی راحت میکنه و این به شما آرامش خاطر بیشتری میده تا بتونید با تمرکز بیشتری درس بخونید.

  • اشتیاق به وکالت: شما یک لیسانس حقوق دارید و چندین بار تصمیم گرفتید که در آزمون وکالت شرکت کنید. این نشون میده که علاقه و انگیزه کافی برای ورود به این حرفه رو دارید.

  • حمایت خانواده: همسرتون هم حقوق خونده و احتمالا درک خوبی از شرایط شما داره و از تصمیمتون حمایت میکنه. این حمایت خانوادگی میتونه به شما انگیزه و دلگرمی زیادی بده.

  • فرصت رشد و پیشرفت: با وکالت، فرصت این رو دارید که جایگاه اجتماعی و شغلی بهتری داشته باشید و به عنوان یک وکیل، به افراد بیشتری کمک کنید.

حالا بریم سراغ نگرانی‌ها و استرس‌هاتون:


  • طبیعی بودن استرس و تردید: این کاملا طبیعیه که قبل از یک تصمیم بزرگ، دچار استرس و تردید بشید. این نشون میده که شما مسئولیت‌پذیر هستید و به عواقب تصمیمتون فکر میکنید.

  • راه‌های مقابله با استرس و تردید:

    • برنامه‌ریزی دقیق: یک برنامه ریزی دقیق و واقع‌بینانه برای مطالعه و آمادگی برای آزمون وکالت داشته باشید. این برنامه باید شامل زمان‌بندی مشخص، منابع مطالعاتی، و زمان استراحت و تفریح باشه. وقتی یک برنامه مشخص داشته باشید، احساس کنترل بیشتری روی شرایط خواهید داشت و استرستون کاهش پیدا میکنه.

    • تصویرسازی ذهنی: خودتون رو در حال موفق شدن در آزمون وکالت و وکالت کردن تصور کنید. این کار به شما انگیزه میده و اعتماد به نفستون رو افزایش میده.

    • مشورت با افراد متخصص: با وکلای با تجربه و موفق صحبت کنید و از تجربیاتشون استفاده کنید. اونها میتونن به شما راهنمایی‌های ارزشمندی ارائه بدن و به سوالاتتون پاسخ بدن.

    • مراقبت از خود: به سلامت جسمی و روحی خودتون توجه کنید. به اندازه کافی بخوابید، تغذیه سالم داشته باشید، ورزش کنید و زمانی رو به تفریح و استراحت اختصاص بدید.

    • مدیریت انتظارات: انتظار نداشته باشید که همه چیز به سرعت و به آسانی پیش بره. وکالت یک حرفه چالش‌برانگیزه و نیاز به صبر و پشتکار داره.

    • توجه به جنبه‌های مثبت: به این فکر کنید که با وکالت، چه فرصت‌هایی در انتظارتون هست و چطور میتونید زندگی بهتری برای خودتون و خانواده‌تون بسازید.

    • کمک گرفتن از یک مشاور: اگر استرس و تردیدتون خیلی زیاد هست و نمیتونید به تنهایی باهاش مقابله کنید، از یک مشاور کمک بگیرید.



چند نکته تکمیلی:


  • صحبت با مدیرعامل: قبل از اینکه استعفا بدید، با مدیرعامل صحبت کنید و شرایطتون رو براش توضیح بدید. ازش تشکر کنید و درخواست کنید که در صورت امکان، بعد از قبولی در آزمون وکالت، با شما همکاری کنه.

  • آمادگی برای چالش‌ها: وکالت یک حرفه رقابتی هست و ممکنه در ابتدا با چالش‌هایی روبرو بشید. آمادگی این چالش‌ها رو داشته باشید و ناامید نشید.

  • شبکه‌سازی: با سایر وکلا و فعالان حقوقی ارتباط برقرار کنید. این کار به شما کمک میکنه تا اطلاعات بیشتری کسب کنید و فرصت‌های شغلی جدیدی رو پیدا کنید.

  • تخصص: سعی کنید در یک زمینه خاص از حقوق تخصص پیدا کنید. این کار به شما کمک میکنه تا به عنوان یک وکیل متخصص شناخته بشید و مشتریان بیشتری رو جذب کنید.

در نهایت، تصمیم با شماست. اما با توجه به تمام مواردی که گفتید، به نظر میرسه که این یک فرصت عالی برای تغییر زندگیتون و رسیدن به رویاهاتون باشه. امیدوارم با شجاعت و پشتکار، به اهدافتون برسید.

موفق باشید - تیم شغل نت



مشاوره شغلی تلفنی
پیشنهاد می کنیم برای دریافت مشاوره تخصصی، از مشاوره تلفنی شغل نت استفاده نمایید
طراحی سایت کسب و کار
اگر هنوز برای کسب و کارتان وب سایتی طراحی نکرده اید، این کار را به تیم با تجربه شغل نت بسپارید طراحی سایت
مشاوره روانشناسی رایگان
اگر نیاز به مشاوره خانواده، فردی و یا زوج درمانی دارید این فرصت را از دست ندهید. مشاوره روانشناسی
حمایت مالی
پاسخ این مشاوره برای شما مفید بود؟ در صورت تمایل می توانید با پرداخت تنها 10000 تومان از تیم شغل نت حمایت کنید حمایت مالی
برچسب ها
مشاوره تحصیلی(آینده شغلی)
مشاوره های مرتبط
طلا سازی یا نمایندگی بیمه
میخوام در دانشگاه بینه ثبت نام کنم.کفتند که با ندرک کارشناسی میشه نمایندگی بیمه زد. به طلاسازی هم علاقه دارم و میخوام کارگاه رشته طلاسازی در داتشگاه بخوانم و کارگاه بزنم. کدام مورد آینده شغلی و بازار کار و درآمد بیشتری دارد؟

انتخاب رشته تحصیلی
پسرم ۱۵ سالش درون‌گرا هست نمیدونه چه رشته فنی حرفه ای بره

مشاوره شغلی
سلام. من ۲۹ ساله هستم و اصلا نمیدونم باید توی چه شغلی فعالیت کنم. دو سال توی نونوایی و پنج سال توی سوپرمارکت کار کردم و از هیچکدوم خوشم نمیاد. تنها چیزی که میدونم اینه که درامد کم نمیتونه منو راضی کنه و هیچ ایده ایی برای اینکه به درآمد دلخواهم برسم ندارم. من دیپلم ریاضی دارم . دو سال دانشگاه رفتم ام ...

راهنمایی در انتخاب شغل یا رشته در دانشگاه
وقت بخیر من نیاز به راهنمایی در انتخاب شغل و رشته در دانشگاه دارم

رشته
رشته پر درامد و دائمی معرفی کنید من بیکارم دنبال رشته دائمی می گردم ولی پیدا نمیکنم

شغل های انسانی کدوم خوبه ؟ سردرگمم
سلام من یازدهم هستم و رشته من هم انسانی هست و هنوز تصمیم نگرفتم در آینده به کدوم شغل میخوام برم و میخواستم یک سری پیشهاد ها به من بدی که از سردرگمی بیا بیرون البته من فقط با دوتا از شغل های انسانی آشناییت خوبی دارم اون شغل ها معلم و حقوق ولی دوستارم شغل های دیگه رو برام باز کنید ببینم خوبن یانه ...

برنامه نویسی و کامپیوتر
من دانش آموز هستم و می‌خوام برای انتخاب رشته ام برای دانشگاه برای کامپیوتر و برنامه نویسی مشاوره بگیرم

رشته حقوق
با سلام و احترام من کارشناسی حقوق دارم و در حال حاضر دارم واسه آزمون وکالت آماده میشم از طرفی این قانون تسهیل که گذاشتن باعث شده حقوق و وکالت جایگاه قبلی خودشو تا حدودی از دست بده و همش از وکلا و این و اون میشنوم که مثل قدیما بازار کار نداره و خب همه ماهم مسلما واسه پول تلاش میکنیم الان من بین ...

مشاوره شغلی
با سلام بنده 30 سالمه لیسانس تربیت بدنی دارم حدود دوساله در یک شرکت خصوصی غیر مرتبط با رشتم مشغول به کارم فکر میکنم هنوز در اون مسیر شخصیم نیستم و بدنبال مسیری با معنا و شغلی با کیفیت هستم و انرژی شروع یک مسیر تازه رو دارم ولی نمیدونم کدوم مسیر برای من مناسب هستش

انتخاب شغل
بنده بین انتخاب شغل حسابرسی و ترکیب شغل دولتی و کار آزاد به شدت سر درگمم